18. oktober 2010

flere bruktfunn


På fredag hadde vi ordnet med barnevakt, og var klare for "voksenkveld" sammen med gode venner. Vi var på kino og spiste på restaurant, og hadde en veldig hyggelig kveld!! Så på lørdag, da vi skulle hente barna stoppet vi på en brukthandel i nærheten her. Butikken er fylt opp med "stands" av ulike selgere, og er kun åpen lørdager og søndager. 

Nå var vi som sagt uten barn, så vi hadde tid til å gå å kikke i kriker og kroker... Og jeg endte opp med noen fine funn!  


En fin kakeboks, som nå rommer stearinslys,


en ugle


og en liten, fin globus!


(Samboeren fant seg også en fin boks!)

 *fornøyd*
 

4 kommentarer:

 1. Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

  Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

  Klem Jorid - Noe på Hjertet

  SvarSlett
 2. Hvor ligger denne fantastiske butikken?? Er på leting etter noen gamle møbler.
  Super fin blogg du har Hedda

  SvarSlett
 3. heia!
  Så mye fint du har funnet deg!Har så lyst på en globus som den du fant! :)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer! Jeg hadde ønsket meg en globus en stund, og denne hadde en perfekt størrelse synes jeg. Liten og sjarmerende ;) Butikken ligger i de gamle butikklokalene på Jømna. Du får ta deg en titt neste gang du er på disse trakter, Linda Merete (ikke så veldig mye møbler, men mye "dill-dall")!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!