6. juli 2011

ikke bare ett PROSJEKT

Det har vært stille på bloggen noen dager nå, og der er fordi vi har hatt mye annet å gjøre. Her har det bl.a. gått i Mart'n, bursdagsfeiring, flislegging, husstell, besøk, Tour de Norway for kids og noen småprosjekter.

Når det gjelder flislegging er det mannen i huset som har startet på flislegging på trappa. Han har også laget det siste trinnet forran døra. 
Valget endte til slutt på noen litt mørke skiferfliser. Det er nå lagt fliser på det nederste trinnet, og mange fliser er kappet klare til å limes på. Det er en del igjen, men vi er i alle fall igang! Det er mye arbeid (for en ufaglært). I tillegg til å flislegge har husbonden murt, klippet gresset (dvs. kløverenga..) og vært på butikken. *skryte, skryte*

"Mitt prosjekt", i tillegg til å være med barna, har vært å få fjernet malingen fra et bord. Bordet kjøpte jeg i fjor sommer, og tenkte å kanskje ha det på verandaen (som vi ikke har enda). Det ble stående ute i solveggen, og malinga på bordplata begynte å boble seg. Jeg har prøvd å skrape bort malinga, men det ble et evighetsprosjekt... 


helt til samoeren sa jeg kunne prøve varmepistol. (ja, det er en god stund siden han sa det, men det var først i går jeg fikk tatt den fram for å bruke den) Da gikk det unna! 


Med varmepistol og malingsskrape gikk malinga greit av. Nå står det "bare" igjen å pusse bordplata skikkelig, så er planen å beise den, og male "understellet". Beina blir vel hvite, grå, eller kanskje svarte? Vi får se.Denne krakken har jeg også skrapet fri for flassende maling. Under to-tre lag med maling, endte den opp me to forskjellige blåfarger. (Den skal nok få litt mer oppussing etter hvert..)

Mannen har som sagt også murt de siste dagene, og "verandaen" er snart klar til å fylles i.

Her er det altså "byggeplass" en stund til!


Nå er det på tide å ta kvelden! 
I morgen skal barna i bursdag, så da kan det med stor sannsynlighet bli en ganske tidlig morgen. Den spenningen og gleden kan være svært så forstyrrende på nattesøvnen :)
Så skal det jo også jobbes videre i morgen..
Ferie er ferie.

-Hedda-

3 kommentarer:

 1. Det er lov og skryte av mannen når han er så flink. Litt ros må de ha så de jobber litt ekstra. Hi,hi..
  Dere har da virelig kommet et godt stykke på vei. Spent på og se det ferdig.
  Ha en fin dag!
  Klem Ingunn

  SvarSlett
 2. Så flinke dere er!! Jammen har dere fått gjort mye, og flott blir det! Elsker inngangsdøra deres, sånn vil jeg også ha!! "angre angre" hi-hi :-p Så smart med varmepistol for å få vekk gammel maling, en sånn bør finnes i ethvert møblert hjem ;o) Ha en fin dag, håper solen titter frem! Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Det er godt å se at det ikke bare er oss som har jobbe sommer!...
  Gleder meg til å se ferdig resultat, tror den trappen blir veldig fin. Du må ha den fineste inngangsdøren♥ jeg har sett!
  Ha en fin fin (jobbe)dag.
  Susanne.

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!