17. august 2011

Med barn på auksjon

Et lite innlegg, før jeg går og legger meg, er vel på sin plass. Jeg skrev jo at det skulle bli litt mer aktivitet på bloggen igjen etter ferien, og nå er hverdagen igang igjen!

Første dag på jobb i dag, og det gikk overraskende greit å stå opp i dag tidlig (det var vekkeklokka jeg gruet meg mest til..) Nå skal det sies at begge gutta sov borte i natt, så det var bare oss to jentene som var hjemme og skulle avgårde i dag.


På søndag var jeg en tur på auksjon igjen, og med meg hadde jeg alle tre barna. 
Jeg hadde vel egentlig ingen tro på at det skulle gå særlig bra, men vi var alle enige om å ta en liten tur for å kikke litt. 

Men det gikk veldig bra å ha de med, og de syntes faktisk det var veldig gøy! -Spesielt å gå å betale og hente det jeg kjøpte.. Og eldstemann gjorde også et kjøp; ei "rotekasse" for 20kr, og var strålende fornøyd. Jeg må si han gjorde ett godt førstegangskjøp; oppi kassa var det bla.a. to lekebiler, som lillebror fikk, en liten kiste med mange smykker, som lillesøster ble hoppende glad for, seks bilder, ei leselampe, en hane til oldemor, to vevde duker, en isbitbøtte, ei hylle og to lysestaker(?) til meg -og enda var det mer som jeg ikke kommer på i farten. 

 Disse kurvskålene, som nå blir brukt som lysestaker, fikk jeg av eldstemann.

Og mor hun var også veldig fornøyd med sine kjøp! 
Det ble et speil (se det øverste bildet), fem synsplansjer, en gammel koffert, fire fat og et tøft medisinskap i metall. (kofferten og medisinskapet kommer det nok bilder av etterhvert; etter de har fått sin plass)De som ikke ville reise hjem, det var barna!
...men det er lurt å slutte mens leken er god,
så kan de kanskje få være med igjen en annen gang!
(Kari du var savnet!) I morgen er det ny arbeidsdag på meg (enda det er torsdag!); jeg skal på kurs, så det er vel på tide å gå og legge seg nå. 
God natt!
Klem fra
Hedda

10 kommentarer:

 1. Så utrolig mye fint! Gøy med auksjon :)
  Håper du har hatt en fin onsdag ♥

  SvarSlett
 2. Auksjon og loppis er utrolig moro! Fine ting du har funnet:)
  Bente

  SvarSlett
 3. Wow for noen skatter :o) Synsplansjene og kofferten er bare så stilige!! Gleder meg til å se flere bilder! Så moro at barna også likte å være med - en skal tidlig krøkes he-he. Altfor lenge siden jeg har vært på skattejakt, det må jeg gjøre noe med! Ha en super dag og kos deg på kurs. Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Så masse fint der hadde fått med dere. Jeg likte spesielt godt synstestene:-)
  Lykke til på jobb.
  Klem Annfrid

  SvarSlett
 5. Masse fint du har funnet, likte veldig godt synsplansjene jeg:) alltid kjekt å gå på auksjoner å se hva en ender opp med:) klem monica

  SvarSlett
 6. Oj, oj, oj for noen kupp! Og sønnen din høres ut til virkelig å ha teft for dette. FIkk meg til å tenke på da Emil i Lönnberga var på auksjon ;-) Ha en fin arbeidsdag i dag!

  SvarSlett
 7. Oj, så mye fint dere kuppet dere;))
  Gøy for ungene sikkert og!
  Skal tidlig krøkes vettu, så blir de nok flinke og finne skatter når de blir store;)

  Knallfine de synstestene ♥

  Ha en finfin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 8. Hei hei*smile*
  ...for et hyggelig innlegg!*smile* Ser ut osm om både store og små hadde en fin dag på akusjon-go litt av noen gevinster dere kom hjem igjen med...selv fallt jeg særlig for synsplansjene dine-lekre! Sånn kunne jeg veldig gjerne hatt selv merker jeg!

  ...og så kunne jg bare tatt en synstest her hjemme i ny og ne og sånn*blunkesmil* Lekre var de ihvertfall!

  Ønsker deg fine hverdager fremover, og ja, så er det jo snaaaart helg igjen allerede jdah...så god helg også*smile*

  Klem klem

  SvarSlett
 9. så utruleg mykje fint du fekk med deg! jammen heldig du :) og så bra at ungane kosa seg, det har ganske mykje å sei ;)

  takk for koseleg kommentar -makes me happy!

  god kveld, eller kanskje god natt ;), til deg :)

  SvarSlett
 10. For noen herlige ting du har funnet deg! Auksjon er artig, har vært bare på en selv, men til høsten skal det vel ta seg lit topp igjen. Spennende er det ihvertfall ;-)

  Ha en fin dag og god helg til deg!

  Klem, Turid

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!