6. mars 2011

Bilde i bloggroll?

De siste dagene har det vært dårlig med bilder på bloggrollene, og det må vi få gjort noe med! Men hvordan? Jeg har kikket rundt etter tips, og havner (gjennom flere forskjellige blogger ) på denne bloggen; citronpiken.

Dette blir min lille test..
Nå har jeg altså trykket på Rediger HTML, lastet opp bildet og så gått tilbake i til Skriv.


Jeg har knotet litt, for bildet ville ikke lastes opp, men på ente forsøk kom det! Før har jeg brukt å laste opp bildene til Picasa nettalbum, og så hente de der. Det har gått veldig raskt og greit, men nå går altså ikke det, hvis man ønsker bilde i bloggrollen?? Å laste opp bildene fra datamaskinen på denne måten, som jeg har gjort i dette innlegget, tar en halv evighet, og min tålmodighet strekker virkelig ikke til... Hva kan gjøres annerledes? Tips mottas med takk!

Klem fra
Hedda

3 kommentarer:

 1. hei,kikk inn på min blogg, la nettopp ut en oppskrift på hva du skal gjøre. Virker fint,det. Lykke til!

  SvarSlett
 2. Det var akkurat det samme som jeg gjorde, men jeg synes det tok litt lang tid.. Men jeg venner meg vel til det, hvis det ikke kan gjøres på noen annen måte!?! :)

  SvarSlett
 3. Hei, så dumt at dette ikke var en løsning du er komfortabel med. Vi har jo alle lyst å ha bildene våres i andres blogglister, så jeg har kommet over en annen måte å løse det på, som kanskje virker bedre for deg? Ta en titt hos Caths kreative hjørne, kanskje denne løsningen er bedre?
  Uansett får vi håpe at google snart fikser dette hos seg, slik at vi ikke trenger å finne snarveier for å få ting vi er vante med til å virke.
  Ønsker deg en god, ny uke!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!