13. mars 2011


Helgen avsluttes med et lite innlegg med noen bilder fra spisestua.

Helga har gått veldig fort, som vanlig. Det har vært mart`n, så det har blitt både karusellturer og litt shopping. I går var vi på bursdagsfest, så barna har sovet borte i natt. I dag har vi samlet flokken igjen, og spist middag hos mamma og pappa.


I spisestua henger ei bildelist fra Indiska. På den står det en salig blanding av ting; både bilder, asjetter, bokstaver, et hjertelokk, et bjørkehjerte og en bit av en båt (drivved).


Spisestua er det rommet som står igjen når det gjelder oppussing... Vi malte veggene da vi flyttet inn, men på planen står riving av veggen mot kjøkkenet. Da skal platene på veggene og gulvbelegget byttes ut. Ønsket er at kjøkken og spisestue skal bli et slags allrom -et samlingspunkt. Oppussingen vi gjorde på kjøkkenet for fire år siden kan kanskje ses på som litt bortkastet, for riving av veggen fører selvfølgelig med seg at det også må gjøres en del på kjøkkenet, men slik er det nå bare, og jeg trur vi alle blir mer fornøyd med den tenkte løsningen. Så spørs det bare når vi kommer igang..
En vakker dag..!


En skikkelig bestemor-blomst har fått plass i stua

Nå er vi klare for å ta fatt på en ny uke!

Klem fra Hedda

3 kommentarer:

 1. Hei:)

  Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg og for Award, setter stooor pris på det:)
  Skal se om jeg får sendt den videre:)

  Nydelige bilder du viser!

  Ha ei fin uke!

  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Hei:)

  Så fint du har pyntet den flaska med stearinlyset i..den likte jeg!
  Nydlig blomst også:)
  Er det ikke koselig å planlegge nye oppussings prosjekter?:) Her skal både kjøkkenet og spisestua pusses opp også..det er bare det å komme i gang..så er vel det verste gjort?;)

  Ha en fin ny uke!

  Klem Line E.

  SvarSlett
 3. Hei og tusen for hilsen og Award!! Nå ble jeg glad, skal få sendt den videre, lover, det tar bare litt tid, er ikke så dreven i denne pc verden:)) Nydelige bilder fra stuen din, ønsker deg en flott uke!! klem

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!