De som følger meg på instagram vet allerede at vi har spist sveler til frokost i dag.
Jeg sto opp for å bake bananbrød, og da jeg hadde framme posen med natron ble jeg fristet av bildet og oppskriften av sveler som var på den..
-jeg er ikke så vanskelig å friste når det gjelder god mat og søtsaker..
Jeg hadde ikke kulturmelk i kjøleskapet, så jeg byttet ut det med vanlig melk og litt rømme; da ble oppskriften min slik:
5 egg
1,5 kopper sukker
1 toppet ts natron
1 toppet ts hornsalt
ca. 8 dl melk (jeg målte ikke opp, men tror det ble ca. 8 dl.)
ca. 1 dl rømme
ca. 1 l hvetemel
75g margarin
(I den opprinnelige oppskriften sto det 1 l kulturmelk, i stedet for melk og rømme)
Pisk egg, sukker, natron og hornsalt godt. Hell deretter i melken og rømmen, og rør så inn melet. Bland i smeltet smør til slutt.
Stek i god og varm panne. Ha i litt margarin før hver stekerunde.
Server med smør, sukker, syltetøy eller brunost.
♥
♥
Bananbrødet ble også godt
-så oppskrift på det kommer i kveld!
Ha en fin dag!
Mmmm..!
SvarSlettHva er vel bedre enn en frokost som dette da! Sveler er jo bare kjempegodt, og ja.. nå ble jeg litt fristet til å servere sveler til kvelds her i huset :)
yummu :) tror det må bli sveler her i heimen denne uken hihi ;)
SvarSlettMmmm, jeg elsker lapper, eller sveler som du sier:)
SvarSlettDet er knallgodt med brunost på ♥
Bananbrød hørtes og godt ut, sikkert saftig:))
Så godt,eg elsker lapper,knallgodt:)
SvarSlettForsatt fin søndag til deg!
Klem fra Lillian
Mmmm, dette så ut som en utrolig koselig frokost:)
SvarSlettLiker veldig godt sveler:)
Klem Merete
Ferskt bananbrød og saftige sveler, jammen er de heldige de som bor under samme tak som deg:) Svelene så fantastisk gode ut! Og så stemningsfulle og fine bilder:) :)
SvarSlett