19. juni 2011

Nyplantet allè

I kveld har jeg plantet rognebærtrær ved oppkjøringa vår. Jeg vet jeg skrev allè i overskriften, men det er kanskje å skryte?! En halv allè? Jeg har i alle fall vært i skogen vår og gravd opp seks rognebærtrær, som jeg har plantet langs den ene siden av veien opp til huset vårt. Nederst ved veien står det ei gammel rogn, som jeg synes er veldig fin, så jeg håper at disse nyplantede trærne blir like fine om noen år.


Litt varierende størrelse på trærne, men det jevner seg vel ut  over tid.. kanskje...
Det er altså plantet seks stykker, men de er ikke så enkle å se på bildene. 
Det blir spennende å se om husbonden ser det når han kommer hjem. Ellers ser han det vel kanskje her før han legger seg... :)

Nå skal jeg kikke innom noen blogger, før jeg skal sove.
 
(Kanskje ikke det mest spennende innlegget for dere, men denne bloggen blir jo en slags dagbok for utviklingen på hus og hage også, så nå kan jeg lett finne ut når det var disse trærne ble plantet..om jeg en eller annen gang skulle begynne å fundere på det..)

God natt! :)

5 kommentarer:

 1. God morgen, så deilig det høres ut med ferie, jeg kjenner feriefølelsen kommer snikende selv om det er 3 uker igjen til jeg begynner min. Rognebærtrær er så flotte. Vi har etpar trær ved inngangen og de er kjempefine når det er masse røde bær på de. Jeg regner med at mannen så det på bloggen på kvelden om ikke annet :-)

  Så artig at du var på Tidlig innsats da. Jeg var litt rundtomkring og stod litt på standen i 1. etasje i pausene, kanskje jeg pratet med deg også?

  Ønsker deg en super ferieuke videre!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 2. Hei hei
  Hørest ut som om dere får en romantisk og fin innkjørsel. Så satser vi på at trærene vokser raskt ;)

  Fin mandag!!

  SvarSlett
 3. Det må være fantastisk å bo sånn, se ut over markene. Det blir en flott alle', skal du se, ha en fin dag, hilsen Eli

  SvarSlett
 4. Heisan!!! Vedr tromler: Det er som med brusflasker, bare at det kommer strømkabler på disse tromlene. Tror at det er pant på dem, men ofte blir de liggendes igjen etter at ledninger er blitt instalert. Sånn var det med mine to kabel-tromler, for det var blitt monter mange lysstolper på campen, med mange meter strømkabler. Tromlene hadde blitt liggendes et år eller to, og da ba jeg gubben om å få dem. Tror det kan være mulig å få tak i, evt kjøpe hos el-instalatører. De finnes i forskjellige størrelser. Mine to er ganske store, og er derfor perfekte som arbeidsbord. Kunne tenkt meg en liten og nusselig en, som sofabord på campen:DDDDD Klemz Grethe

  SvarSlett
 5. Hei!
  Jeg var så heldig å finne den koselige bloggen din inne hos Hjertedamas blogg. Det er et nydelig sted dere har! Og det som var så koselig, var at jeg skal plante en liten "alle" selv, men ikke i så stor målestokk som din. Legger meg til som følger, det er koselig med hverdagsblogger.

  Tintin

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!