26. juli 2011

nytt og gammelt

 

Bilferie i Sverige er noe jeg liker godt, men det gir også en del "smerte". Sverige er jo et land fylt med loppis over alt, og med campingvogn (og mann og barn i bilen) er det utallige loppis jeg må lide  meg forbi, uten engang å kommentere. Men på vei hjem var det mulig å stoppe innom et loppis, selv med campingvogn, så da fikk jeg tilfredstilt (litt av) loppislysten min likevel! :)

Det er en helt egen stemning å gå rundt og lete etter "små skatter"; du vet ikke helt hva du ser etter, men når du ser det, gjør hjertet et lite hopp.. Drømmen er en loppisferie i Sverige -om noen år..


Vi har også vært innom noen andre butikker på turen, så hjem var det med både noen gamle og noen nye ting. (Vi har selvfølgelig gjort mye annet enn å gå i butikker også, men det kommer jeg tilbake til i et annet innlegg!)

 Nye små potter, kjøpt i en blomsterbutikk, mugge og glasskrukke kjøpt på loppis

Liker du deg på loppis?

Klem fra 
Hedda

8 kommentarer:

 1. Koselige og fine ting du har fått med deg.
  Jeg liker også å handle littt på ferie, pleier å ha litt handle tid der mann og barn finner på noe de synes er kjekt:-) mens mor shopper.

  Ønsker deg en fin dag i morgen.

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett
 2. Hei Hedda!
  Så fin blogg du har! ;) Hit kommer jeg gjerne igjen!

  klem Anette

  SvarSlett
 3. Fine bilder! Ja, jeg liker loppis,men syns mange ofte bare har skrot...men kjenner igjen hjertehoppet når man plutselig finner gull! Klem!

  SvarSlett
 4. Å så fin ting =) Loppis er så gøyt, og drømmen r å dra til Svrgie på loppis med en stor bil.. Klem Henriette

  SvarSlett
 5. Fine ting du har kjøpt! Jeg elsker å gå på loppis! Man vet liksom aldri hva man finner der. Har fått "survet" meg innom en loppisbutikk i sommer. Min drøm er også bilferie til sverige med stor bil (og en samboer med mer tolmodighet når det gjelder lopper ;) )
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 6. Nydelige stillbilder du viser oss!

  Loppis er poppis... har selv vært i sørSverige i sommer...og kjenner meg godt igjen av din beskrivelse av å lide seg forbi skilt på landeveien...

  Ser ut som om du fant noen små skatter!

  Ha en god dag!

  klem fra Rikke

  SvarSlett
 7. Elsker loppis!!
  Råtøffe pottene, PS: veldig fint profilbilde av deg:)

  SvarSlett
 8. Jeg elsker loppis :-) Gleden av å finne vakre skatter blant skrot og rot er herlig :-)
  Var innom flere i Danmark nå i ferien..... Skulle bare ønske jeg hadde en stor henger som jeg kunne ha fylt med gamle møbler.....men det blir bare med drømmen ;-)

  Ha en fin søndag! Klem fra Rita

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!