9. juli 2011

Ulike behov..

       

Det er sommer, men her om dagen fristet det med innkjøp av nye pledd.. Det er fælt å gå hele året og vente på denne sommeren, for den blir jo ikke slik man drømmer om. De nye pleddene, som ble kjøpt på salg på Kid, er kjøpt med tanke på utekvelder på camping, men det spørs vel om de blir brukt like mye inne. 


Den blomstreteputa tenkte jeg også å ha ute, men dit har den ikke kommet enda.; både pga været og at verandaen ikke er ferdig. Men det blir jo litt innetid om dagen, så det er fint med noe sommerlig i stua også.


Uteblomster har også flyttet inn! Denne hortensian har egentlig plass på trappa, men der jobbes det med flislegging fremdeles. Etter ommøbleringen i stua har det hvite skapet (som mellomlandet på kjøkkenet) fått plass i "mellomstua", og de to gamle stolene er flyttet inn til sofaene, hvor det ofte trengs mange sitteplasser. Heldigvis.

I dag skal campingvogna klargjøres for tur. Etter vask skal de nye pleddene få flytte ut dit for en stund. Det var jo tross alt der de var tenkt :)  At vi har en stor, fin og ny campingvogn må du gjerne tenke og tro, men det stemmer ikke!.. Men glad i campinglivet, det er vi. Dette blir første året uten telt, så får vi se.. om campingvogn duger, eller om det er teltliv som gjelder :)
 
Ønsker deg en fin fin dag -med sol eller pledd!

-Hedda-

4 kommentarer:

 1. Man trenger faktisk pledd om man skal sitte ute om dagen :) Og det er jo kjekt at man får bruk for de når høsten kommer også. Fine pledd du har kjøpt på Kid.

  Ha en fin sommer i campingvognen. Vi hadde campingvogn når jeg var liten, og jeg syntes det var utrolig koselig.
  Håper dere får mange soldager!

  klem Nina

  SvarSlett
 2. Campingvogn er super ferieform! Vi er på tur hele familien på 7 og storkoser oss! Kjører etter sola rundt om i Sverige/Danmark. Det er det som er det lure med vogn, at man ikke trenger bestemme hvor man skal.
  Dessuten gjør det ingenting om det regner.
  Dessuten ligger alle ting pent stablet i skap, ikke bager :-)

  God ferie!

  SvarSlett
 3. Så flink du er til å ta bilder, ser jo ut til å være tatt rett ut av et interiørmagasin! ☺
  God sommer på campingtur! ☺

  SvarSlett
 4. Så lurt med hjul på kassa! Hortensiaen var bare helt nydelig, ser ut som om du passer godt på den :o)
  Ønsker deg en fin kveld!
  Hilsen Ingebjørg

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!