29. oktober 2010

Enkle ting = store gleder


I dag har jeg vært hjemme med sykt barn, så vi har slappet av og kost oss på sofaen det meste av dagen. Men mens lille-prins sov, tok jeg meg en liten luftetur ut i regnværet. Jeg hadde nemlig kommet på at det var noe jeg skulle hente i skogen bak huset... Det var riktig nok på utsiden av vår eiendom, men jeg tok meg den friheten å redde det fra skrothaugen eieren samler opp der.Jeg oppdaget disse skiltene og tallene på noen gamle lyktestolper en gang jeg var og kikket på hestene som går bak der. Og i dag kom jeg på disse mens jeg satt og tenkte på et annet prosjekt. Jeg plukket av tallene ved hjelp av en skrutrekker, men skiltene satt litt for godt fast for at jeg fikk de av... så samboeren skal få en oppgave når han kommer hjem ;)


Hva jeg skal bruke de til får tiden vise...

I samme slengen fikk jeg også, etter inspirrasjon fra ei god venninne, endelig saget ned et lite tre til å ha ved inngangspartiet. Treet har fått pynte seg med lykter og noen hjerter. Noen av lyktene er kjøpt og noen er laget av tomme barnemat-glass og ståltråd. Disse hadde jeg i et tre ved postkassa forrige vinter, og det ble veldig koselig lys da det ble et tynt islag på de.Nå er det tid for "Fin fredag" med de to eldste barna, og etterhvert Gullrekka.
Fredag = godfølelse
Nyt kvelden!

Klem fra
Hedda


5 kommentarer:

 1. Hei♥

  Oj!Såååå spennande!
  Å det treet...Ah!Me like♥

  Takk for slike fine ord frå deg:)

  God laurdag♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 2. For en koselig lys tre!! En super ide!
  Og tallene på stolpenen var jo knall fin!

  Gleder meg til forts.....;)

  God helg:)

  SvarSlett
 3. Fint pyntet tre med stæasj på. Har så lyst på slikt selv, må bare se hvor jeg har plass.
  Ha en fin helg videre.

  SvarSlett
 4. Har hatt lyst på et tre inne lenge, mannen er selvsagt skeptisk, men jeg tenker å prøve allikevel. Har bare et lite praktisk spørsmål. HVordan får du det til å stå?

  SvarSlett
 5. Hyggelig at dere legger igjen kommentarer :) Katrine; jeg har treet mitt ute og har satt treet i en høy blomsterkrukke fylt med steiner og grus. Lykke til med "plantingen" din! :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!