30. oktober 2010

knask eller knep?

Velkommen inn...
om du tørr!


Barnas forventninger tilsa at jeg også måtte "pynte" litt til Halloween... Det er ikke akkurat den dagen jeg er mest glad i, men så var det som sagt ikke for min skyld jeg gjorde dette heller. Barna liker jo alt som innebærer godis -selvfølgelig!

Jeg har vært i kjelleren og hentet fram "pynten" fra i fjor. Det er ikke all verdens, men barna ble veldig fornøyde etter å ha fått hjelpe til med "pyntingen".


Jeg klipte opp to søppelsekker i remser, som vi hengte forran inngangen.

  

Ellers går det i spindelvev og hodeskaller


Oransje er ikke min yndlingsfarge, så her fylles ikke huset av det, men et par gresskarlykter har vi (ingen ekte gresskar dette året, selv om jeg ble veldig fristet da jeg så noen hadde sprayet de hvite -de var så fine!) og jeg fikk oransje roser av samboeren min i går, da han kom hjem fra øvelse
-som jeg synes var veldig fine!


Nyt den ekstra timen i natt, de som kan det
-her regner jeg med at dagen starter klokka fem i morgen..
Klem fra
Hedda

5 kommentarer:

 1. Halloween ja. Her sitter jeg da, rimelig tatt på senga nå som dørklokka har ringt flere ganger i kveld... Tradisjonen er for ny, og sønnen min for ung, til at jeg egentlig har skjønt at den har fått skikkelig fotfeste. Men neste år, da.... DA skal jeg kle meg ut som den SKREKKELIGSTE heksa før jeg åpner døra :D :D

  Hehe, passer jo godt til humøret i det innlegget mitt som du kommenterte. Men jeg er blid igjen nå, altså ;) Likevel godt å vite at vi er flere!

  Ha en fin søndagskveld inkl. skrekk & gru!

  (PS! Den ekstra timen ja....PAH!)

  SvarSlett
 2. Hei, takk for koselig kommentar. Så koselig du har pyntet, hva gjør man ikke for barna for at de skal kose seg. Klem.

  SvarSlett
 3. Lekkert skummelt! Det er nok barna som får oss til dette, ja... Eg er ingen ivrig tilhenger... Men barna synes no det er kjempestas!

  Ynskjer deg ei flott veke,
  takk for besøk inne hos meg!

  Klem Elin :)

  SvarSlett
 4. Så artig med hodeskaller og spindelvev, blir nesten redd jeg hehe!!
  Lurt å bruke søplesekker da:)
  God uke til deg & dine ❤
  Smil & klem fra Jeanette:)

  SvarSlett
 5. oj oj oj..fy søren så tøft.:-) bra jobba.:-) her har du stått på.:-) så morro.:-) herlig med mamiser som står på og lager sikkelig stemning.:-)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!