23. november 2010

Nå er det virkelig på tide med et nytt innlegg her! Det har vært litt ekstra hektisk her i det siste, og ikke mye tid til verken å kikke innom andre blogger eller legge inn nye innlegg her, men nå er jeg klar for oppdatering både her og der!!! Kameraet mitt trenger fremdeles sårt en rerarasjon (ja, jeg veit jeg er treig!), og det andre kameraet vårt er HELT ødelagt, så det eneste jeg har å fotografere med om dagen er mobilen... Ikke stort å skryte av; spesielt ikke når bildene til julekort helst skulle vært tatt! Jeg gjorde et tappert forsøk på søndag, men det må gjentas...

For en og en halv uke var jeg i Bergen, der ble det satt av en del tid til shopping. Det ble handlet litt dilldall -det er jo det det er lettest å fylle kofferten med! Venninnen jeg var på besøk hos tok meg med til mange fine butikker; blandt annet var vi innom Frk.Dorris og Home&Cottage.

Klype og kort fra frk.Dorris

 

Jeg har vært klar for å snike inn litt julestemning en stund, men heller ikke det har jeg hatt noe særlig med tid til. Det har blitt en svibel og noen julekuler. Og i går hentet jeg opp yndlings-engelen fra kjelleren.


Julekulene har fått plass på et fat fra Kid. Lysestakene er arvegods.
Tiden fram til desember går fort, så jeg må vel snart sette inn støtet for å få ferdig julekalenderen. Planen er å fylle kalenderen med små gaver og felles-aktiviteter som kino, kakebaking, islykt-laging, hobbykveld og jakt etter nissen, pluss at jeg vurderer å kjøpe noen nye, fine julekuler og annen pynt, som de kan pynte sitt eget juletre i loftstua med. Jeg er ikke spesielt glad i å bruke penger på masse billige småleker av dårlig kvlitet -retterer sagt fyll eller ræl, som jeg etter få dager blir nødt til å kaste.pga. at det bare blir liggende og slenge rundt omkring. Men med tre og fire barn blir det fort veldig dyrt, så det blir nok dager med en liten sjokoladebit også!

Denne søte "advents-blomsten" ble handlet inn til helgen:


Jeg er glad for å være tilbake på bloggen, og gleder meg veldig til å titte innom andre blogger nå!

Klem fra
Hedda

5 kommentarer:

 1. Har blitt en super fan av bloggen din, finner mye inspirasjon hos deg. Likte spesielt godt lys-lyktene du hadde hengt ut i små trærne.. Måtte kopiere den, mannen så rart på meg når jeg kom drassende ut av skogen med "kvistene" i ene hånda og barnevogn i andre. Kommentaren var: ja ja, så skal vi pynte med viekjærr i år, ikke rart naboene ser rart på oss, he he he.

  SvarSlett
 2. Koselig oppdatering fra deg:) Vi ligger ganske likt i løypa ser jeg; jeg er i kalendermodus jeg og. Enig i at det blir dyrt med 3 unger som skal ha småpakker hver dag. Vi har gjort det sånn at det er en unge som får pakke i den hjemmelagde kalenderen, mens de har egne sjokoladekalendere i tillegg. Har fungert greit. Likte ideen om aktiviteter i kalenderen:-)

  SvarSlett
 3. Jeg ser det kan misforstås på kommentaren min, hehe. Alle ungene er med på den hjemmelagde pakkekalenderen, men det er en unge som åpner om dagen, tredjehver dag. Totalt 24 pakker.

  Ha en super dag:-)

  SvarSlett
 4. Så fint ting :-D Gleder meg masse til å se dere igjenn! :-)

  SvarSlett
 5. Der var du igjen! Velkomme tilbake! Vært innom hver dag å sett etter deg! :-)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!