19. desember 2010

Helgens aktivitet


Denne helgen har vært en god og avslappende helg! Helt uten stress og så mange planlagte gjøremål. Likevel har vi fått gjort mye forskjellig; bl.a. lange frokoster, litt rydding og vasking, hjulpet et vennepar med flytting, kino, overnattingsbesøk, laget islykt, aking/snowboard, vært på middagsbesøk, barna har laget pepperkakehus hos farmoren, klesvask og snørydding. Og snørydding og snørydding! Det har lavet ned store deler av helgen, så nå er det skikkelig "julete" ute :)


Det er to dager igjen på jobb før juleferie. To hyggelige dager, med forskjellige aktiviteter!
Og på hjemmebane blir det en innspurt før jul :) Så venter late dager!

Klem fra
Hedda

3 kommentarer:

 1. åh, skikkelig idyllisk vinter!:) Nydelig:) Morsomt slede/spark!;) Takk for tipset om lampeledningen-må jeg nødt til å sjekke ut!Ble det fint hos deg?:)Hadde vært morsomt å se! Utrolig stas å høre at du liker bloggen min! Liker meg godt på besøk her hos dg også;)
  Med vennlig hilsen Lidyll i julestemning!;)

  SvarSlett
 2. Hei! Så utrolig fin spark, hvor har du funnet den? Vi leieter etter en for tiden, og denne var jo nydelig! God jul til dere!

  SvarSlett
 3. Hei! Sparken er en helt vanlig Tarzan, eller hva de heter, men det er festet på en komse. Komsen kjøpte vi på en G-sport-butikk da Sture var liten, men den er nok kanskje laget av en lokal hobby-snekker?! Vi har malt den hvit selv. Lykke til i jakten! Og GOD JUL til deg og dine!!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!