16. desember 2010

julepost


Nå er juleposten på vei til å bli ferdig! Jeg er i år, som i fjor, ute i seneste laget, men de kommer i alle fall fram til jul! Løsningen i år ble et bilde av hvert av barna -etter å ha innsett at det nærmest var umulig å få et ålreit bilde av alle tre samtidig (og i tillegg manglet størstesøster).
Jeg prøvde meg fram med noen forskjellige variasjoner, så alle kortene er ikke like i år..

Jeg synes det er koselig med personlige hilsener, så jeg har skrevet på tags, som jeg har hengt på bildene. Tags'ene har jeg laget av ark med forskjellig farger og mønster, og jeg har pyntet med stoffhjerter og snøkrystaller (som jeg har klippet ut av ark på "den gammeldagse måten"..).

 

 

Ja, det har blitt en del klipping! "Men du må jo synes det er litt gøy, ellers hadde du jo ikke gjort det!!?!", sa samboeren i går, og det stemmer jo. Jeg synes det er koselig å lage og skrive på julekortene; og nå er de snart på vei ut til familie og venner, med ønske om en
god jul!

  

Klem fra
Hedda3 kommentarer:

  1. Kjempekoselige kort - så flink du er!! :)

    SvarSlett
  2. Kjempe fint!:) Vi er visst innom barndommen med hjemmeklipte snøkrystaller i år begge to-mine får pynte opp både vinduspost, juletre, kort og gaver...:) Er jo litt morro å drive på, og se resultatet når man bretter ut;) Synes du er flink, og innom bloggen din og titter ofte, så nå har jeg lagt meg til som følger likegodt:)Ønsker deg en fortsatt fin dag!:)

    SvarSlett
  3. Så utrolig fine de blir! Kjempefint! Kanskje jeg må blogge om våre julekort også:) God jul klem!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!