13. januar 2011

Besøk!


Her er det skikkelig vinter. Fin vinter. Mye hvit snø.
Minstemann er fremdeles ikke frisk. Stakkars lille-vennen..
Vi begynner virkelig å lengte etter utetid begge to, så i går måtte vi ta oss en bitteliten luftetur..
I dag har minsten vært en tur hos legen, og da vi kom hjem igjen så vi at vi hadde hatt besøk. To elger hadde gått rett forbi inngangsdøra! De har nok sovet i hagen i natt, for i skogkanten rett bak huset er det en diger grop (det har vært det flere ganger før på akkurat samme sted).


Dette bildet er tatt fra verandaen utenfor soverommene våre. Øverst, ved skogkanten, ser dere hvor den ene elgen har ligget, så har den lagt igjen noen spor etter seg på vei bort til busken på plenen..

Så har de rundet hushjørnet og gått forbi inngangsdøra... 
  
 (Her ser du partiet forran inngangdøra, og øverst i bildet ser du spora til den ene elgen
-ikke langt fra trappa!)

...videre forbi epletrærne (ja, de små trærne der er faktisk epletrær!..)  og fulgt gjerdet ned til søppelskuret, og så har de gått over veien. Det er ikke første gangen vi har hatt besøk av elg eller andre dyr her. Det hender seg at vi ser de også, på vei over jordet. Sommeren for to år siden var det to elger som kranglet med vannsprederen på plenen, og trampet i stykker bakken som vi akkurat hadde brukt dager på å planere og sådd gress...Og i sommer gikk det en bjørn rett på andre siden av veien her! Vi bor riktig nok ganske landlig til, men ikke sååå øde..!?!!


*
Det har også vært mange besøk her inne på bloggen i det siste, og det er veldig hyggelig!
Det er også flere som har lagt igjen kommentarer og  flere har lagt seg til som følgere, og det er jo enda hyggeligere!
Velkommen skal dere være alle sammen!!!

-det gleder et lite hjerte-
Klem fra Hedda 

9 kommentarer:

 1. Nydelige bilder:-), spennende med elg rett utenfor vinduet:-).
  God bedring.
  Klem Hilde

  SvarSlett
 2. Så fine bilder ;D God bedring til lillebror <3 Gleder meg masse til å se dere igjen! ;)

  SvarSlett
 3. Vi gleder oss selvfølgelig til å se deg igjen også, Vilde! :D

  SvarSlett
 4. For en flott plass du bor! Ser herlig landlig ut, men er kanskje ikke det...? Vinter med snø, slik vinter skal være. (Litt misunnelig, ja... ;-))

  Sykt lite barn her i huset også,så jeg får ønske både god bedring til dere og oss selv..syns hjemmetid med syke unger er utrolig kjedelig. For å være helt ærlig. ;-)

  SvarSlett
 5. Så utrolig fint du har det, Hedda. Ble tipset om bloggen din og for en som er over middels interessert i interiør var dette utrolig moro. Håper alt står bra til. Hilsen Hanne- på Hanstad:-)

  SvarSlett
 6. Wow så spennende! Synes det høres eventyrlig ut å bo så tett på naturen - heldigvis er det både vann og skogrundt huset vårt også!

  SvarSlett
 7. Så hyggelig at du tittet innom her og la igjen en kommentar, Hanne! (Er egentlig litt nysgjerrig på hvem som tipset deg om bloggen da...!?) Håper det står bra til med deg også!

  Sigrid, dere har jo en fantastisk fin og landlig tomt, som alle kan bli misunnelige på!

  God bedring til din lille, frk.Virrum!

  SvarSlett
 8. Ja, her vil jeg få mange tips. Har allerede fått det geniale med de stygge tennbrikkeboksene. Problemet er bare at jeg ikke er så fingernem som deg.... Det var Toril Hopmoen som tipset meg - hun jobber på Hanstad nå:-) God helg. Gleder meg til neste innlegg allerede:-)

  SvarSlett
 9. Så hyggelig at Toril tipset deg om bloggen min :)Hun sendte meg så hygelig melding på facebook :)
  Du trenger ikke være spesielt fingernem for å få til å pynte boksen på samme måte som jeg har gjort; jeg har kun klipt arket i passe bredde (måtte sjøte/legge to lengder) og festet med tape.. dette får du til Hanne!! :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!