31. januar 2011

Den som venter på noe godt...


Tulipanene og fersken-grenene jeg kjøpte inn til helgen, står nå i full blomst. Lyse, delikate og vårlige. Jeg er glad i vinteren jeg; skulle bare ønske den ikke var så lang... Nå synes jeg det er godt det går mot lysere tider!


Jeg må innrømme at jeg gleder meg forferdelig til speilreflekskameraet mitt er reparert og kan komme hjem til meg! Det er LENGE siden jeg har brukt det; etter det sluttet å fungere ble det liggende her en god stund (jeg hadde det med til en fotobutikk, men det måtte sendes inn til reparasjon... Og slike ting tar litt tid med meg..), men rett før jul fikk jeg endelig sendt det inn. Så for en ukes tid siden fikk vi svar om at det var en slagskade... Reparasjonen som må til er langt fra gratis, men alternativet er enten å kjøpe nytt kamera, og det koster jo enda litt til og i tillegg må vi betale for sjekken som allerede er gjort på kameraet, eller ikke noe speireflekskamera i det hele tatt.. Så da er det bare å vente til reparasjonen er utført, og kameraet mitt er så godt som nytt!.. Jeg gleder meg til å prøve ut funksjoner. Jeg har satt meg et mål, nå i løpet av "ventetiden", om at jeg SKAL lære meg å bruke det manuelt. Bruksanvisningen ligger nærmest urørt, men nå skal jeg lete den fram og lese i den! Ja, jeg SKAL!


-Hedda-

8 kommentarer:

 1. Nydelige blomster -helt etter min smak :)
  Glad jeg fant deg nå jeg, så legger meg til som følger.
  Fikk nytt kamera for en stund siden, og på tide å lese bruksanvisning her også ja!
  Fin kveld videre til deg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Så fine blomster, fersken-greiner har jeg ikke hørt om før, de var jo bare knallskjønne:).
  Så fin tekst du lager på bildene, er det photoshop du bruker?.
  Klem Hilde

  SvarSlett
 3. Ferskengrenene er nyyydelige!
  MÅ bare få meg noen slike altså ♥ Men har du noe erfaring med hvor lenge de står? Så noen på blomsterbutikken i dag, men alle blomstene var jo sprunget ut, og da føler jeg at jeg kjøper en "brukt" vare, hahahah! Får de blomster èn gang, eller flere ganger, vet du det?

  Glad i vinteren jeg og, men nok er liksom nok;)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Så nydelige bilder du viser!! Er godt å komme litt i vårstemning nå!! :-) Du har vunnet min give-away, så du må ta en tur inn på Ramsign, og velge deg et skilt, og en tekst, og sende meg en mail på post@miasinterior.no! Gratulerer, skiltene er superflotte! Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett
 5. Heisann!
  Fant bloggen din nå.Det er både lekker og koselig så jeg har lagt meg som følger.Leste meg langt tilbake koste meg skikkelig med bildene og skribleriene dine.
  Ha en finfin dag.

  Line-Cathrin

  SvarSlett
 6. Flotte grener..minner vertfall meg om lysere tider vi snart har i vente.
  Skal også lære meg manuell..en gang..det var den bøygen med den bruksanvisningen..vi får vel bare hoppe i det? Øvelse gjør mester? :-)

  SvarSlett
 7. Hei Hedda!
  For en koselig blogg du har :-) Oppdaget deg via Mias interiør! Gratulerer som vinner!!
  Har lagt meg til som følger, sånn at jeg helt sikkert kommer tilbake til deg :-)
  Er enig at det er deilig at vi går mot lysere tider :-)

  Hilsen Rita

  SvarSlett
 8. Ang. tekst på bilder (redigering) bruker jeg gratis-programmet picnik.com.

  Og ang. ferskengreinene; så står de ganske lenge (forrige gang jeg hadde slike tørket bare blomstene på greinene), men jeg ville også ha kjøpt grener med knopper. Det tok bare to dager, så var det veldig mange blomster som var sprunget ut. De får bare èn runde med blomster. Veldig fine!!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!