20. april 2011

Nei, har du sett på maken?!

Se; i dag oppdaget jeg at det er store "museører" på bjørka jeg har hatt som "lykt-tre" siden i fjor. Det har stått i potta, med kun grus og stein for tyngdens skyld, gjennom hele vinteren, og jeg hadde ikke engang tenkt tanken på at det var liv i det! Men så oppdaget jeg det altså i dag. Se!


Her, i kroken ved inngangen til huset, har "treet mitt" stått og kost seg i solen, og er grønnere enn noen annen bjørk i nærheten!

 

 

Vi nyter dagene hjemme i det fine været. Det blir både tid til å få unna en del nødvendige arbeid/vedlikehold og til hygge og lek.
♥♥♥
Årets første hestehov- og hvitveisbukkett har kommet i hus i dag. Endelig! Jeg har gledet meg til å finne hvitveis, for de er så fine. Så da barna og jeg oppdaget det da vi var på sykkeltur i dag, MÅTTE vi plukke de med oss! Det var ikke så mange, og de var ikke så store enda, men jeg har nå en liten bukett på bordet! Ungene plukket også hestehov og fant kvister med små kongler. Lykke!


 Kurven fylt med små gleder på vei hjem
*smiler*
♥Gode dager♥

-Hedda-


7 kommentarer:

 1. Ønsker deg og dine en strålende fin påske;))))

  SvarSlett
 2. Så herlig vårstemning i hjemmet ditt, god påske :-)

  SvarSlett
 3. Så moro!! :)))

  Kos dere masse i påsken, håper dere får fine dager! :)

  SvarSlett
 4. Morsomt og merkelig..trodde de trengte vann for å spire sånn. Så flotte vårbilder har du tatt, hestehov har jeg sett men ikke hvitveis.

  Ha en flott påske videre.
  Hege

  SvarSlett
 5. FANTASTISK!
  Å slike fine,vårlege,glade og vakre bilder ♥

  Takk for gode ord frå deg ♥

  Nyt påska :)

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 6. Vår er herlig, og man må benytte dagene...
  Fine bilder:)
  God påske,
  Bente

  SvarSlett
 7. Så festlig ! Fint tre du har ! Jeg ser du har en stige. Jeg så på en liknende i butikken her om dagen, og tenkte at en slik kan jeg kanskje lage selv. Har du laget din selv ? Uansett veldig fin !!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!