22. mai 2011

stjerner i sikte


I dag må jeg innrømme at husbonden har vært mer effektiv enn meg (igjen). Han har begynt å mure veranda, mens jeg har vært en tur på butikken for å kjøpe en bursdagsgave og nytt teppe/fillerye til gangen, og jeg har vært innom på et lite besøk hos mamma. Og jeg har forresten ryddet litt ute, luket litt og fylt på litt jord i beddet også.. I kveld dro husbonden fram verktøy og planker for å gjøre ferdig noe av det som står igjen på lekestua. Jeg var med ut jeg også, men hva kan jeg bidra med? Oppmuntring, positive tilbakemeldinger og dokumentasjon i form av bilder!? Neida, jeg holdt noen planker og klatret på stigen også! Jeg er glad jeg har en så arbeidsom kar, så vi får ting gjort her! Fy som jeg gleder meg til verandaen blir ferdig! Gleder meg til sene sommerkvelder på verandaen. Det blir fint det!


Fint var forresten også teppet jeg kjøpte i dag! Vi har vært på utkikk etter et teppe til gangen en stund, men har ikke funnet noe som begge to har likt, men i dag kjøpte jeg et som  jeg syntes var fint -og husbonden var enig! Jeg har sett på et lignende plastteppe med stjerner før, men syntes det var litt for dyrt til å ha i gangen, men i går så jeg et tips om dette teppet inne på en annen blogg (husker ikke hvilken nå desverre); 249kr på Europris!

 


Nå er det bare å håpe at det ikke følger med like mye sand inn i huset, men at en større del blir igjen i gangen! Hvite stjerner er i utgangspunktet ikke det mest praktiske i en gang kanskje, men vi får nå se..Ellers er det jo plastikk, så det burde være greit å spyle av og evt. skrubbe :)

Jeg er i alle fall veldig fornøyd
-både med teppet og husbondens innsats!!

Hva bruker du helgen til?

-Hedda-

17 kommentarer:

 1. Hei hei!

  Kjempefint teppe! Jeg og vil ha!!!! :-) jeg så det på en blogg her før i dag (sikkert den samme som du så det på...) og tenkte at DET skal jeg ha! Dessverre fikk jeg ikke tid i dag, men mandag ringer jeg butikken! :-) Det ble knallfint i gangen din!

  Klem fra Elisabeth.

  SvarSlett
 2. Takk :) Lykke til i jakten på teppe på mandag! :)

  SvarSlett
 3. Jeg også fikk kjøpt ett slikt teppe etter å ha sett det på en blogg i går, hehe vittig men kjekt å få gode tips i blogglandia:-)
  Klemklem

  SvarSlett
 4. Heisasveis:)
  Tusen takk for hyggelig tilbakemelding:)
  Ser ut som d har det gode liv....og heldig med husbonden som er så effektiv:)
  Ha en riktig koelig søndag...har du meldt deg på feiringen min?
  klemklem

  SvarSlett
 5. Kjempelekkert teppe, og dette kalles vel KUPP :-)
  Har selv ett Pappelina i gangen, utrolig praktisk med disse plastteppene som man bare kan spyle av. Og, så ligger de som støpt på flisegulvet her.

  SvarSlett
 6. Det teppet likte jeg! Så flott det var der i gangen hos deg. Europris kan ha mye fint, de. :)

  SvarSlett
 7. Stilig teppe, og MYE billigere enn Pappelina!
  Jeg må på jakt jeg også!!
  Så bra at husbonden likte det også!

  Ha en finfin søndag!
  Klem Bodil

  SvarSlett
 8. Så kult teppe, det likte jeg..og syns det er vel så kult at du fant det på Europris, av alle steder! Du kunne lurt meg til å tro det var et skikkelig dyrt teppe fra en tilsvarende dyr butikk. Kult!

  SvarSlett
 9. Jeg så det og i går på en blogg, hihi;))
  Og det er kjempefint ♥
  Har alltid hatt lyst på Pappelina, men dette er jo like fint til en brøkdel av prisen, DET liker vi;)) Da blir man ikke like redd for det heller...

  Ha en fin søndag!

  KLme Line

  SvarSlett
 10. Hei Hei, for en fin blogg du har=) Og etter at jeg hadde besøkt bloggen din igår, løp jeg til Europris for å kjøpe teppet, men i Bergen, på Nordås og i Åsane hadde de aldri sett dette teppet. Hvilke Europris butikk var det du kjøpte ditt, kanskje jeg kan ringe å høre om de kan sende meg et i posten=)

  SvarSlett
 11. Wow, knallfint teppe og så på europris:).
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 12. :) Noen ganger glimter Europris til med noen fine ting! Slik som dette teppe for eksempel :) Jeg hadde aldri funnet det hvis jeg ikke hadde sett det på en blogg -så takk :)
  Camilla: det er kjøpt på Europris i Elverum.

  SvarSlett
 13. Jasså, du som kjøpte det ja. ;P Var på Europris i går ettermiddag og fant IKKE teppe. :((

  Får vel prøve Hamar til uka da... Apropos; Håper dere får en flott uke!

  PS: Det var hos Pippilotta du så det, i alle fall der jeg så det ;)

  SvarSlett
 14. Kjempefint teppe! lurer på om jeg må ta meg en tur til europris... hehe :)

  SvarSlett
 15. Det stemmer at det var på bloggen Pippilottas hus jeg så tipset om dette tepopet, ja!http://pippilottashus.blogspot.com/2011/05/et-lite-tips.html
  Vibeke og Katrine: Det var igjen to i beige og flere i rødt og blått da jeg kjøpte mitt! De lå innerst i kroken, så de var ikke lett å se! Spør :)

  SvarSlett
 16. Teppet var kjempe fint!! Jeg og vil ha!! Og for en billip pris! Dette er helt klart et kupp. ;)

  Og mannen har også vært kjempe flink idag!

  Ha en god natt og sov godt..

  Klem fra Elizabeth

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!