13. august 2011


Barna og jeg har vært på besøk hos Mimmi. 
Det er alltid koselig. 


Rosene hennes står fremdeles i fin blomst. 
 

Etter å ha lest litt i en fotobok måtte jeg ut og prøve meg litt med kameraet. 
Målet er å lære å ta bedre og skarpere bilder.


Men hvor kan jeg ha lagt den delen som skal settes på kameraet for å kunne feste det på stativet tro??

Jeg skal lese, øve og lete mer, etter noen timer med søvn..

-Hedda-

PS: Gode grunner har nå fått seg en side på facebook, så hvis du liker bloggen min og har lyst til å følge den der, trykker du på liker i margen på høyre side!
-tipp topp, tommel opp-

4 kommentarer:

 1. God morgon Hedda, vilka underbara rosor din vän har. De får mig att minnas min mormors rosor, hon hade jättefina rosor i sin trädgård, hon dog för 36 år sedan men minnen har jag kvar. Hela din blogg är så underbar, jättefina bilder, så nu följer jag också din blogg. :-) Önskar dig en jättefin helg, kram Irene

  SvarSlett
 2. Nydelige roser! Den tripptrapp-stolen på kjøkkenet mitt som du lurte på, er malt i den ferskerosa fargen som jeg har skrevet fargekoden på:-) God helg! Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 3. Flotte roser..drømmer om å få til et rosebed..men vi får se til neste år..

  Når det gjelder bilder så er det bare å øve, prøve og feile. Har ikke vært så flink til det selv enda, men har en mann som er veldig ivrig med fotografering. Og han begynner å bli ganske flink nå.

  Ønsker meg et eget speilrefleks kamera..et som er mindre enn hr Paparatsi sitt;). Men det får duge det jeg har..så får jeg øve meg litt på det først..har ikke lært meg å bruke alle innstillingene på det enda..hihi..

  Lykke til og god helg.

  Hege

  SvarSlett
 4. Så nydelige bilder av blomstrende roser. Her har mannen anlagt rosebed og nå står rosene i full blomst med store rosa og hvite roser - NYDELIG :-)

  Ønsker deg en fortsatt fin helg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!