10. august 2011

På plass på kjøkkenet

Her koser vi oss fortsatt med ferie; eller det vil si mannen i huset har startet på jobb igjen, og lillebror har vært i barnehagen en tur de siste dagene og snuppa er så godt som "tilvendt" på SFO, så egentlig er det bare storebror og jeg som fortsatt har ferie... Men ingen av oss er ute av feriemodus enda. Det vil nok ta litt tid..


Det har vært forholdsvis rolig her inne på bloggen i sommer, med få innlegg, men nå som vi er i ferd med å løsrive oss fra feriemodusen, tror jeg det skal bli mer aktivitet her inne. Det begynner å bli kaldere og mørkere om kveldene, så da blir det mer innetid etterhvert, og dermed mer tid til blogging. Jeg har også mye å ta igjen inne hos dere andre bloggere; mange nye innlegg som jeg gleder meg til å lese!

Jeg sitter nå ved kjøkkenbordet, og tar en liten pust i bakken, før jeg skal trekke ned i kjelleren for å fortsette rydding der.. Her er det regnvær og kaldt, så det skulle passe med en ryddedag... Kjelleren trenger det så sårt. Det er bare så dumt at det er så kjedelig!


Dette bordet er egentlig en slakterbenk, som har stått nede i kjelleren her. Det ble løftet opp til et lystig lag i fjor sommer, og ble etter det løftet ut og brukt som utebord. Det sto først under tak, men så skulle veranda-prosjektet starte for fullt (ikke ferdig enda..), så det ble løftet ut på plenen. Der sto det fint der, men etter en sommer med mye regn, begynte bordplata å sprekke opp, og det røsket mer og mer i hjerterota... Mannen i huset hadde bestemt seg for at det ikke skulle løftes inn, da det først var løftet ut.. Men så kom denne sommerdagen, som skulle feires, igjen, og det kunne vare greit med litt ekstra bordplass. Eldstejenta (bonus-datteren) tro velvillig til, mens pappa'n var på jobb. Og når det nå er inne, så skal det vel ikke ut igjen!?! Etter feiring ble det, med hjelp fra bonus-datteren igjen, løftet inn på kjøkkenet.


Det er som sagt et gammelt slakterbord, og håndtakene skal få sitte på. Malingen er så som så, men desto mer sjarm :) Bordet er litt lavt, men planen er å skru på hjul -da blir det bra! Den mørkeblå stolen står fremdeles med samme farge.. Oppussingen av de to andre pinnestolene kan du se her.


   

  

Hører jeg kjelleren rope? Nei... Det måtte være noe annet støy! Kjellere kan jo ikke rope mener jeg.

Ha en fin dag; med eller uten rydding!
Straks tilbake :)

klem

7 kommentarer:

 1. Bordet var jo kjempetøfft!!
  Det MÅ jo stå inne;)
  Kjekt med slike flinke bonusdøtre altså, hihi ♥

  Her er det og ryddedager for tiden, hemser, klesskap, andre skap og skuffer, hyller og boden er ting som nå blir sjauet, en for en... det er så digg og få litt luft i rotet, hihi;))

  Det har regnet bøtter i hele dag, så det er ingenting som frister ute...

  Ha en finfin onsdag - snart helg ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Bordet var kjempe flott. Liker gamle slitte møbler, som vitner om tidligere tider. :)
  Koselig spiseplass, og bordet fortjener å stå inne og bli brukt hver dag.
  Ønsker deg en fin kveld. :)

  SvarSlett
 3. Stilig bord og jeg elsker hyllene dine på veggen!! Er det bilde-hyller???
  Klem Elisabeth ;))

  SvarSlett
 4. Her var det jammen meg mye fint, så her legger jeg meg til som følger;)

  SvarSlett
 5. Dette bordet var jo bare knalltøft!!!! Må ikke finne på å hive det ut igjen nei!

  Lotte

  SvarSlett
 6. Hei Hedda!
  Kjente at det ble med ett litt mer positivt med høst, da du sier du vil skrive mer i bloggen din! Den er utrolig hyggelig og inspirerende - og jeg er innom å sjekker om det har skjedd noe nesten hver dag!
  Hold øyne oppe for neste auksjoner og loppemarked - jeg er med!
  Kari

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!