9. september 2011

En strek på lista

Vet du hva? Vil du høre noe fantastisk? Noe overraskende? Noe som gleder mer en man skulle tro?

 

Tro det eller ei:
kjellerdøra har fått på lista, som den har manglet alt for LENGE!! 

Hvorfor er det slik at sånne "småting" kan bli stående i lang tid, kun til frustrasjon og ergelse, i mange hjem? Hvordan gidder vi? Slik tenker jeg hver gang jeg/vi endelig har gjort noe vi egentlig skulle ha gjort for lenge siden... 
men så skjer det igjen... og igjen.

Kan ikke skryte av at jeg har fått fjernet så mye på "to do"-listen denne sommeren, desverre, men høsten har i alle fall fått en god start.

Så bare for å nevne det, så ser jeg faktisk en ende på ryddinga i kjelleren også. Hele fridagen min i går gikk med til å rydde (ja, jeg vet at det er lenge siden jeg nevnte at jeg ryddet i kjelleren.. Noe jeg gjorde, men ble aldri ferdig) Det er utrolig hva som samler seg i en kjeller. Kan lure på hvorfor og hvordan det blir slik. Skulle ønske jeg kunne si at det aldri skal skje igjen. Jeg har prøvd å få unna mye; kaste og gi bort (men da begynte jammen herren å rote i og sjekke søpla!..) Ting man ikke har brukt på flere år skulle ikke vært lov å ha.. Merker at jeg kunne skrevet et eget innlegg om ryddingen i kjelleren, men det var ikke det som var meningen!

 
Men jeg vil ønske alle mine (blogg)venner en riktig god helg!!!
 
Her har vi tatt plass i sofaen for lengst. Jeg med data'n på fanget, mens den manlige delen av oss ser på tv. Vi deler ikke alle interesser, men koser oss med hvert vårt. Tar livet med ro; skal vel leve en stund på den dørlista som endelig har kommet på plass nå!?!!..

..men den "to do- lista" er langt fra tom enda..
og i dag har vi bestilt brostein, så nå må snø og is holde seg langt unna en stund til!

Bruk helgen godt!

Klem fra
Hedda

4 kommentarer:

 1. Det bare så fantastisk når man får tatt ett rush med rydding i kjeller og garasjer, du verden ja hva vi samler på. Smilte med lista, vi hadde ei lita list på badet som plutselig og var på plass, etter 12 år "smil".
  Ønsker deg ei flott helg.

  SvarSlett
 2. Kjenner igjen det der med at ting drar ut i tid. "Utsett ikke til i morgen det du kan gjøre i dag" er lettere sagt enn gjort, altså! Men så deilig å se en ende på ryddinga i kjelleren :D Og disse mannfolka får vi bare overse som best vi kan. Jeg har en slik en jeg også, som må gå gjennom søpla når jeg rydder. Kjekt å ha!

  SvarSlett
 3. Så deilig, det er fantastisk når ting endelig er gjort.

  Jeg fikk litt inspirasjon til å beynne med min liste. Nå skal jeg bare skrive ferdig så skal jeg komme i gang.

  God helg

  SvarSlett
 4. Stemningsfulle bilder ღ Godt å få unnagjort slikt arbeid. Er sååååå kjekt nå det er gjort :) Har en jobb forran meg ned i kjelleren jeg også :) får se om det blir en liten ryddesjau i løpet av høsten... Ting tar tid her i huset når det gjelder slike "småting" som står igjen :) Gratulerer også med nye sofa, kjempefin ღ Ønsker deg en fortsatt fin helg, kos deg masse sammen med dine ღ Klem fra Mette

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!