6. oktober 2011

Et par skruer løs..


God morgen!
Ja, det er en god morgen. Jeg har fri i dag, så her har vi hatt en roligere morgen enn vanlig, og nå når alle de andre er "ute på oppdrag" er det helt stille i huset. Det er tid for å stelle i huset og ordne litt forskjellig. Heldigvis startet jeg på husarbeidet i går, så det skal også bli litt tid til å slappe av (for å være helt sikker på at det skal bli tid til det, starter jeg med det i dag!)


I løpet av dagen skal jeg få hengt opp ei ny lampe i loftstua. Den blir ny på veggen, men den har vært i huset en god stund; det har ikke vært så enkelt å finne skruer som passet (både i størrelse og utseendet på en gang), og da vi fant noen vi kunne bruke var vi plutselig uenige om hvor vi skulle henge den... Så sier mannen, som vet hvor ubestemt jeg kan være.., noe slik som "(jeg synes) den SKAL henge her!...men det er du som bestemmer.. Du får henge den opp på en torsdag da vet du." Det var jo ikke DER jeg hadde tenkt til å henge den!.. Skal, skal ikke, her eller der, høyre eller venstre, oppe eller nede...
Så ubetydelig, men likevel..


Bildene jeg viser i dag er fra hylla i loftstua for en stund tilbake (det har blitt lite fotografering i det siste..). Dette må være fra før vi fikk ny sofa; hylla er den samme, pynten likeså, men lampa er flyttet ned. Men så var det dette høstmørket da, som sniker seg inn overalt..

Lampe, vaser, og hvit ramme er fra Ikea, hylleknekter fra Indiska, mine gamle barnesko og den store rammen er hjemmelaget (et tidligere innlegg om den finner du HER)

Nå har jeg faktisk motivert meg selv til å finne fram skruene (ja, hvor var det de ble lagt tro??), og AVSLUTTE avgjørelsesprosessen med en gang! Det er avgjørelsen som tar tid; å skru opp en lampe er jo gjort på en, to, tre (hvis jeg finner skruene...)

TRIVELIG TORSDAG!

7 kommentarer:

 1. Godt med slike fridager : ))

  Jeg liker den store grå vasen SÅ godt! Du har det veldig fint : ))

  God dag videre <3 Klem fra Silje.

  SvarSlett
 2. Herlig hylle med nydelig pynt...
  Nyt fridagen din :)
  Og lykke til med lampen!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 3. Selv om bildet er gammelt er det vel så vakkert :)

  Ha en fin fridag!

  Gleder meg til å hilse på deg igjen på lørdag.
  klem Nina

  SvarSlett
 4. Nyt fridagen!
  Og for en herlig pyntet hylle, du er så flink ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Og om lampa ikke passet der du har hengt den, så er det jo mulig å forandre på det..;-) Forandring fryder sies det, og jeg ser at du virkelig lever opp til det mottoet <3 flinke kollega!

  fra Bitten

  SvarSlett
 6. Deilig med fridag, jeg ville gitt mye for det...

  KOse deg videre!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!