8. november 2011

mer detaljer

Forrige innlegg var fra soverommet. Jeg var ikke så sikker på at jeg kom til å blogge fra dette rommet; det er jo et rom hvor døra alltid er stengt, og få andre enn vi og barna har vært der før. Men så gjorde jeg det likevel.. Det skjer jo stadig små forandringer på dette rommet også, så om noen vet hvordan det ser ut i dag, så er det litt annerledes om ikke så lenge.. Uansett; her kommer noen flere bilder av noen detaljer.

 

   

På min side av senga er det litt dill. På kommoden står et speil og ei ramme til pynt. Speilet har jeg kjøpt på auksjon. Teksten på speilet har jeg revet av fra silkepapir/innpakningspapir fra butikken Granit (en spennende butikk med masse tøffe ting). Bokstavene er sjablonger, som er hengt opp med "lærertyggis". På nattbordet har jeg en gammel koffert, som rommer noen av skjerfene mine, lesestoff og lys. På veggen henger et polaroidbilde fra eldstemann var ganske så ny (altså 9 år gammelt..), et hjerte som snuppa har tegnet til meg og en hjortehode-knagg med litt pynt.På den andre veggen henger et auksjonskupp jeg er veldig fornøyd med. Et førstehjelpskap i metall. Inni er det glasshyller og et låsbart rom merket med GIFT. Litt sært, kanskje. Men jeg liker det.
Plakaten er fra Hagedornhagen. Den, stjerna (x2) og Tine K skålene ble kjøpt hos Hviit. (Brød)boksen er et bruktfunn, og skjuler ledninger og "tjafs", som brukes jevnlig.

   

I dag har jeg vært på kurs, men i morgen er det tilbake på jobb. Og godt er det. Snart er denne uka over også, for på torsdag er det jo fridag... Så er det den hektiske fredagen, før det allerede er helg igjen. Og slik går no' dagan...

Forenkla ditt liv - få tid att leva

3 kommentarer:

 1. Hei Hedda;)
  Utrolig mange flotte detaljer på soverommet deres altså;)
  Har ikke vist vårt så ofte heller, deter liksom litt mer privat enn de andre rommene i huset på en måte;)
  Men så liker vi og ha det koselig på soverommet, så det er jo kjekt og vise det frem og;))

  I går tok jeg julevasken på soverommet vårt, så nå skulle jeg jo egentlig tatt noen bilder, men...

  Snart helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. DIGG! Spesielt skapet! Det var virkelig et kupp spør du meg! Vi har litt "kjedelig" soverom.. HVitt, og LITE. Orker ikke prøve ta bilder av det engang. Kun plass til senga og et skap. Jeg klarer heller ikke ha så mye dill der, siden det er vel det rommet som blir mest støvete på VELDIG kort tid! Så jeg beundrer deg som klarer å få til et sååå koselig og kult soverom!
  Ha ei flott uke:)

  SvarSlett
 3. MANGE, MENGE FIEN TING! Kunne godt hatt en slik hjortehode knagg:-)

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!