21. juni 2013

diy -drikkeflasker og navnelapperEt av mine barndomsminner fra bursdagsfeiringer er at vi brukte å ha spikerhull i korken på brusflaskene, slik at vi kunne drikke ut fra hullet i korken. Jeg vil tro det var for at vi skulle søle minst mulig, unngå kakesmuler i flaskene og beholde kullsyra lengst mulig.. Inspirert av dette har jeg laget smarte drikkeflasker til barna. Jeg har vist et lignende tips tidligere, men vil dele dette plast-flaske-tipset også:Av tomme smoothie-flasker i plast har jeg laget smarte drikkeflasker, som har blitt veldig populære og mye brukt her. Med hull til sugerør i lokket blir det minimalt med søl, og siden flaskene er av plast tåler de litt "knall og fall". 

Lag hull ved å skru en skrue ned i lokket, og utvid hullet med en saks slik at det blir passe stort til sugerøret. Skal de brukes i bursdager/selskaper kan det være lurt å merke de med navn. Her har jeg laget små tape-flagg på sugerørene, som også kan brukes som bordkort/merking av flaskene.


PS: Disse plastflaskene forandrer litt form i oppvaskmaskin, så håndvask anbefales. Selv om papirsugerør er veldig fint, anbefales plastikksugerør hvis sugerørene skal stå i flaskene en stund.

5 kommentarer:

 1. Så stilig en kjempe flott ide.
  Veldig kjekt å kikke innom deg etter en lang pause fra blogging her hos meg.

  God sommer
  Klem Annfrid

  SvarSlett
 2. Knallfin og SÅ praktisk!! Takk for ideen :) Ønsker deg en god dag!

  SvarSlett
 3. Så kjekke tips,ingen dum ide:)
  Fine helg til deg!
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 4. Så knallgode ide:))
  God helg til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Kjempestilige og så smarte og praktiske! Tenkte på en annen ting også; hvis man bruker de ute i disse tider så holder man vepsen unna også! :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!