25. september 2010

Tallerkenhyller

Som nevnt i forrige innlegg fikk jeg hengt opp en tallerkenhylle på torsdag. Hylla var trehvit da jeg fikk den, men med noen strøk maling synes jeg den ble mye finere. Den er den tredje i huset, og fikk plass i gangen oppe mellom loftstua og hobbykroken.

I bakgrunnen skimtes hobbykroken. Den er ikke helt ferdig enda; det må skrus opp noen hyller og kanskje en gardin. Ved siden av vinduet er det en verandadør ut til en luftebalkong, Og til høyre for døra igjen blir det nye badet. Vi er godt igang, men innredningen er ikke på plass enda...


Dette er tallerkenhylla på kjøkkenet. Den kjøpte lillebroren min på auksjon en gang for flere år siden. Han var kanskje 10år (!), og fikk denne med på et eller annet han hadde lyst på... Den ble stående hos mamma og pappa i flere år. Mamma hadde tenkt å male den og ha den på hytta, men innså etter hvert at hun aldri fikk gjort det. Så da fikk jeg den! -og hang den opp uten å gjøre noe annet enn å vaske den! Liker fargen!


Den siste tallerkenhylla henger inne på jenterommet, og brukes til bøker. Den har også en knaggrekke hvor det kan henges litt av hvert; vesker og litt "dilldall". 


Denne hylla har jeg kjøpt i en bruktbutikk. Tror jeg ga 40kr for den. Jeg malte den hvit før den kom opp på veggen.To av disse tallerkenhyllene har i utgangspunktet vært tenkt til lekestua, men dit har det ikke kommet noen enda... 

Klem fra

5 kommentarer:

 1. OJ! DU har laga singatur du!! Tøft!! D må eg lære!! Dessuten vil eg å ha sån tallerkenhylle.. Neste gang du e på skattejakt.. TA MEG M! Du e så flink å finne sånne skatter.. eg treng desperat hjelp.. finn ikkje sån på IKEA.... Kanskje eg leite på feile plass...??!?!

  SvarSlett
 2. Takk for koselig hilsen inne hos meg :-)

  Så fin og koselig blogg du har! Veldig morsomt å se hvordan huset deres ble :-) Hørte jo litt om prosessen :-)
  Ser bare ut som om du har det innmari ryddig hele tida - og det skjønner jeg ikke hvordan du får til ;-)

  SvarSlett
 3. Så fine tallerkenhyller!! Fint med hvitt, men den blåfargen var og veldig, veldig fin!! :-) Ha en god kveld! Klem

  SvarSlett
 4. Fine tallerkenhyller - tror aldri jeg blir lei av dem :)
  Selv har jeg en hengende og dingle ute i to tråder på verandaen, klar for en omgang med penselen, men der har den nå vært så lenge at småfuglene bruker den som møtested. Kanskje på tide å få gjort noe med det... :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!