Her kommer oppskriften på min yndlingskake; Pavlova.
Den er ikke bare fantastisk god, men også enkel å lage!
marengsbunn
5 eggehviter
2dl sukker
1/2ts salt
Pisk eggehvitene sammen med salt, og tilsett sukker litt etter litt. Pisk til en hvit, stiv krem. Bre massen utover i ønsket tykkelse på et bakepapir. Stekes på 130 grader i ca 2 timer. Bunnen kan gjerne lages dagen før den skal brukes.
vaniljekrem
3dl fløte
1ss sukker
en pakke ferdig vaniljekrem
Pisk fløte og sukker til krem. Bland i vaniljekrem (jeg bruker ikke å ta i riktig alt). Fordel den ferdige kremen utover marengsbunnen rett før servering og legg på masse friske bær.
Velbekomme!
Mmmmmmm.... Den må jeg prøve! :)
SvarSlettHei snuppa! Så fin og morsom blogg. Og takk for oppskriften. Den skal bakes her i huset og videresendes:-)
SvarSlettFyll dagen med små gleder! Anette
mmm...Anniken liker Hedda sin Pavlova!
SvarSlett