22. september 2010

Oppskrift på Pavlova

Her kommer oppskriften på min yndlingskake; Pavlova
Den er ikke bare fantastisk god, men også enkel å lage!


marengsbunn
5 eggehviter
2dl sukker
1/2ts salt

Pisk eggehvitene sammen med salt, og tilsett sukker litt etter litt. Pisk til en hvit, stiv krem. Bre massen utover i ønsket tykkelse på et bakepapir. Stekes på 130 grader i ca 2 timer. Bunnen kan gjerne lages dagen før den skal brukes.

vaniljekrem
3dl fløte
1ss sukker
en pakke ferdig vaniljekrem

Pisk fløte og sukker til krem. Bland i vaniljekrem (jeg bruker ikke å ta i riktig alt). Fordel den ferdige kremen utover marengsbunnen rett før servering og legg på masse friske bær.


Velbekomme!

3 kommentarer:

  1. Hei snuppa! Så fin og morsom blogg. Og takk for oppskriften. Den skal bakes her i huset og videresendes:-)
    Fyll dagen med små gleder! Anette

    SvarSlett
  2. mmm...Anniken liker Hedda sin Pavlova!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!