31. desember 2010

Gode ønsker for 2011

Nå er det ikke lenge igjen av dette året... Og når jeg kikker meg tilbake, er jeg fornøyd med året som har gått. Vi har hatt mange hyggelige stunder og dager. Vi har også fått gjort mye i huset (selv om vi hele tiden synes vi skulle ha fått tid til eller orket mer..). Denne bloggen ble også til i løpet av sommeren, og det har vært både gøy og lærerikt å starte opp med blogging :)

Bildene er av de fine julegavene vi fikk fra eldstejenta. Glass og lys som hun har pyntet med servietter :)


Når jeg ser framover mot det nye året, er jeg glad for at jeg ikke har en lang rekke med nyttårsforsetter; forsetter om å gjøre mer av det jeg ikke liker, som f.eks.mer trening og spise mindre godteri. Det fører ikke noe bra med seg. Det eneste man oppnår er dårlig samvittighet (og det har jeg nok av fra før!). Jeg er glad for at jeg kan å kose meg! Det er virkelig ikke slik at jeg ikke tror jeg har ting jeg burde bli bedre på, eller ting jeg burde gjøre oftere eller sjeldnere! Det er det absolutt!!! Men hvordan skal jeg klare å forandre på alt det bare sånn på minuttet, bare fordi det er blitt 2011? Jeg har mer tro på å fokusere på det man vil og kan, i stedet for alt man ikke skal. Jeg har ønsker og forhåpninger for 2011, og det håper jeg dere også har.

Jeg ønsker dere alle et riktig
godt nytt år!

Jeg vil samtidig si at det er veldig hyggelig med alle besøk her inne på bloggen, og jeg vil spesielt takke for hyggelige kommentarer her inne og ønske et varmt velkommen til følgere! Veldig hyggelig at dere vil følge bloggen min!

   

Klem fra
Hedda

4 kommentarer:

 1. ville innom og øsnke deg et riktig godt nyttår. eldstejenta de hadde laget et nydelig lysglass. ønsker deg og dine en riktig fin feiring av det nye året. klem Monica

  SvarSlett
 2. Hei, søte venninne <3
  Skal hinte litt til V. om at et slikt glass helt sikkert hadde blitt fint på Hanstad og=)
  Nyttårsklem AB

  SvarSlett
 3. Så utrolig koselig julegave. Så flink hun er

  Ønsker deg et gpdt nytt år.
  klem

  SvarSlett
 4. Bra du likte gaven! ;D Godt nytt år, håper vi får mange fine dager sammen i 2011! ;-))))) Hils Lyder, Eira, Sture og pappa MASSE fra meg...
  Stor klem fra meg til dere!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!