29. desember 2010

Handlet -på salg!


  
Salget er i gang flere steder, men det frister aldri å løpe i butikker i romjulen synes jeg, men i går så jeg i bladet BoligDrøm at det var 40% på alt hos Princess, så da dro jeg avgårde for å kjøpe meg en skinnfell til. Jeg fikk en skinnfell, som jeg hadde ønsket meg, til jul. Det var et brunt et fra Princess. Jeg hadde tenkt å kjøpe meg et brunt et til, men det hadde de ikke, så jeg endte opp med å kjøpe grått... Kan vel ikke få for mange skinnfeller, kan man vel?? Minsten fikk også skinnfell til jul; det hvite på bildet over :)


I dag har jeg vært på butikken Ett Bringebær, og handlet noen julevarer på salg! Jeg kjøpte meg to Maileg-nisser, en Maileg-gris (jeg tenker på Lottas grisebjørn, fra Lotta i Bråkmakergata, når jeg ser den -og vi har vår egen "Lotta", så da må vi jo også ha en gris!?!), litt pyntebånd på tresnelle, god jul-skilt og noe jule(tre)pynt fra Walter & co. Det føles litt rart å kjøpe julepynt når julen snart er over, men jeg er ganske sikker på at jeg liker dette like godt til neste år! 

 

 Antall bilder sier kanskje noe om hvor godt jeg liker disse nissene?!?...


Kransen er fra Princess. Skiltet er kjøpt på Ett Bringebær.
 Det var ikke så veldig mye bånd igjen på snella, men snella er jo minst like fin! :) Skal fylle den med et annet bånd når julen er over..
Er det noen andre som har gjort noen gode kjøp på salg?
Det er godt mulig å gjøre det, nå i disse dager, hvis man orker å gå i butikker.. Det er mye man trenger, eller evt. ikke trenger... (Klart man trenger en Maileg-nisse eller to!!?! Og fem skinnfeller er vel ingen for mange!) 
Nattaklem fra
Hedda

4 kommentarer:

 1. Her hadde du fått tak i mye lekkert gitt!:)kjøper ofte litt julepynt på salg selv...som regel glemmer jeg at jeg har kjøpt det når det skal pyntes til jul året etter-en morsomt liten overraskelse;) Jeg følger med for å se om det kommer noen bilder av lampeledningen-vi skal flytte i januar, så blir vel kanksje en sånn på meg da...;) vi får se:) Ønsker deg en fortsatt god romjul!

  SvarSlett
 2. heisann Hedda :)
  ..så flott blogg du har..har ikke vært innom før men kommer ganrantert innom igjen :)
  mye fint å finne på salg nå og Mailegnissene er bare kjempeskjønne ;))
  ønsker deg alt godt for det nye året!!
  klem Anne♥

  SvarSlett
 3. Jeg har også vært på Ett Bringebær, kjøpte noen julekuler. Ellers har jeg vært på Taigaen - der har de 50% på all julepynt. *sukk*

  Takk for året som har gått - vi sees i 2011! :D

  Godt nytt år! ♥

  SvarSlett
 4. Så mye fint på salg! Jeg tror jeg også må ut på salgjakt! Vår lille Mathilde har faktisk en Lottas gris, den er supersøt og jeg gleder meg til å kunne feste den på bagasjebrettet hennes om et par år:) Godt nytt år!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!