17. januar 2011

Fornyelse av kjøkkenlampa

Hjemmedag betyr tid til litt av hvert. De vanlige, hverdagslige gjøremålene blir det aldri slutt på, men i tillegg får man også gjort andre ting. I dag har jeg fått grunnet et speil, pusset stuebordet, gjort noen små forandringer i stua og forandret kjøkkenlampa, mens minstemann sov.

På kjøkkenet hadde vi en lampe med en glassskjerm (som samler støv). Jeg tok av skjermen for å vaske den, men så fikk jeg lyst til å prøve ut noe jeg hadde tenkt på flere ganger før... For en stund siden fant jeg denne, tja... jeg vet ikke engang hva jeg skal kalle det, men denne tingen av metall om du ser på bildene. Har det hørt til en lampe tro? Jeg har brukt den til å oppbevare tapetprøver i (da sto den andre kanten), men nå har den altså byttet både plass og funksjon. Den er både rusten og malingen flasser, men det er jo noe av det jeg liker ved den. Jeg har hengt på noen små prismer, for å pynte opp og skape kontrast. Egentlig ønsker jeg meg en gammel industrilampe, men mens jeg venter på at den skal dukke opp skal denne "nye" lampa få lyse på kjøkkenet.
Nå skulle jeg egentlig ha gitt stuebordet et strøk med grunning, men jeg er såå trøtt -og har fått nytt Bolig Pluss i posten..., så det blir utsatt til i morgen!

God kveld!

Ps.: beklager hvis det mangler noen s-er her og der, men s-tasten virker visst bare innimellom..

1 kommentar:

  1. Så stilig det ble, kjekt med litt "nytt" vi har også fått opp en av lampene vi har kjpt til nye huset, skal få lagt ut noen bilder:) Kjempefine skjerf!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!