22. februar 2011

Feriedager!


Her kommer et lite livstegn fra meg.. Her er vi i skikkelig ferie-modus (så dagene flyr)! Barna og jeg holder oss hjemme, eller det vil si at vi har base hjemme, men vi har ikke vært så mye hjemme... I går var det aktiviteter i hallen og turnhallen og i dag har vi vært i slalombakken. Det var snuppas aller første tur med slalomski, og det gikk kjempebra! Storebror var storfornøyd og koste seg enormt. Jeg for min del har ikke stått på slalomski på over 15 år, og de få turene jeg har vært i en alpinbakke etter det har jeg stått på brett, men jeg synes også det var gøy å stå på ski igjen! Vi har hatt en super utedag!

  

Det ble flest bilder av snuppa denne gangen, for eldstemann hadde aldri tid til å ta noen pause -i alle fall ikke for å bli tatt bilde av.. 
I går, mens de to eldste løp fra seg i hallen, fikk minsten og jeg trillet litt og kjøpt blomster. De blomstene vi hadde i stua, var nemlig ikke lenger friske..., så det var nødvendig (!) og koselig å få inn noen nye! Det ble to bunter med tulipaner og en med gåsunger (3 for 2 hos Mestergrønn :) ). Jeg har fordelt de i flere vaser, så de kan friske opp og glede flere steder i huset.

 I morgen blir det cafè og kanskje kino. Vi gleder oss til å teste 3D-kino! Det er ikke noe problem å fylle feriedager, så det gjelder bare å plukke ut og bli enige om hva vi skal gjøre. Deilig å kunne gjøre ting vi ikke har mulighet til ellers i ukene. Og deriblandt nyter jeg god tid til felles frokost!

Når kvelden har kommet har jeg vært så trøtt at det har vært umulig å holde seg våken, så i går ble det veldig tidlig kvelden, og i dag har jeg tatt (frivillig eller ikke..) en høneblund da jeg var på legge-runde..
Så nå tror jeg at jeg skal få med meg Frustrerte fruer!


I morgen skal jeg få tatt meg en skikkelig blogge-runde og titte innom flere av dere! Gleder meg! (Kanskje rekker jeg noen i kveld også; å gjøre to ting på en gang er jo ikke noe problem!?!)

Klem


3 kommentarer:

 1. Nydelige blomster, får vår følelse av å se de. Gåsunger er lissom vår. Ha en fin ferie med barna. Christina

  SvarSlett
 2. Så søt blogg du har! Liker kombinasjonen av tulipaner og gåsunger. Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg.
  Ønsker dere en god feriedag :o)
  Hilsen Ingebjørg

  SvarSlett
 3. Ha en fortsatt fin ferie! ;D

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!