Ettermiddagen ble brukt fornuftig ved gapahuken med gode venner. Vi grillet pølser og pinnebrød. Pinnebrød er veldig enkelt å lage -og veldig godt! Pinnebrøddeigen ble laget etter en oppskrift jeg har funnet på Den Norske Turistforening sin nettside.
Pinnebrød
500 g mel
2 ts bakepulver
5 ss sukker
1 ts salt
1 dl matolje
ca 2 dl lunket vann
2 ts bakepulver
5 ss sukker
1 ts salt
1 dl matolje
ca 2 dl lunket vann
Bland det tørre. Spe med vann og olje til deigen har en god konsistens, uten å være klissete. Tilpass eventuelt med mer mel eller vann. Putt deigen i en boks og ta den med på tur.
Form en bit av deig til en pølse og tvinn denne rundt en pinne. Stek brødet over glørne til det er gjennomstekt og slipper pinnen. Brødet smaker veldig godt med syltetøy på, eller du kan tvinne deigen rundt en pølse på spidd. Jeg anbefaler da å grille pølsa litt før du tvinner på pinnebrøddeig.
God tur, og velbekomme!
Dette så kjempegodt ut! Takk for tips!
SvarSlettDet pleier vi også å ha. Det er kjempegodt med pinnebrød:)
SvarSlettååå pinnebrød er så utrolig godt!
SvarSlettSåg knallgodt ut:), vi skal på grillings i dag, må nok bli pinnebrød med i sekken:), takk for oppskriften.
SvarSlettKanonkule kasser i innlegget under:).
Klem
Er jo så godt med pølse og pinnebrød ute i dette flotte været, herlig ♥
SvarSlettKos dere masse denne siste påskedagen!
Klem Line