27. desember 2011

Plassbytte

Da juletreet skulle på plass ble det naturlig med litt ommøblering i stua. Ikke de største forandringene, men  noe ble flyttet til et annet rom, noe småtteri ble tatt bort og noe fikk en ny plass i stua. Bla.a. ble kista, som vi kjøpte på auksjon for mange år siden, flyttet bort til peisovnen. Den har fått pynte seg med en skinnfell og noen puter. Det ble en fin plass for selveste julenissen på julaften :)

(utente lys skyldes rett og slett at Dagmar hadde stukket av med strømmen..)I dag har jentene og jeg vært på salg; og da gikk no´dagen... Noe ble med hjem, men det beste med hele turen var egentlig å treffe på "gamle" kjente, som er hjemme på juleferie :) Og i kveld har vi vært på pinnekjøtt-middag hos mine foreldre. Selvfølgelig veldig hyggelig :)

Romjul er i grunn helt ålreit. Håper du også koser deg!

klem

5 kommentarer:

 1. Så koselig du har det!:) Vi mista også strømmen, men litt koselig likevell..masse lys og kos inne foran peisen da:) God jul videre og kos dere :)

  SvarSlett
 2. Så koselig julestue! Håper strømmen er tilbake hos dere skikkelig nå, selv om det er kos med levende lys er det vel en del annet som ikke fungerer så godt uten strømmen :-) Ønsker deg og dine en fortsatt deilig romjul!

  Klem Tone

  SvarSlett
 3. Å, så koselig....Og for en flott julaften dere hadde med de skjønne gaver, skinnveska likte jeg veldig,v eldig godt!!!! Kos dere videre, håper strømmen er tilbake for godt både her og der:) Klem

  SvarSlett
 4. Så koselig det er hos deg! Kista passet jo perfekt der;)
  Nydelig stmning med lykt og skinnfell;)

  Nyt dagene!
  KLEM

  SvarSlett
 5. Heisann:)
  Så flotte og stemningsfule bilder du viser, og kisten og skinnfellen gjør det såååå koselig:))
  Den vesken du fikk i julegave e bare helt skjønn:)

  Ønsker deg og dine en fortsatt fin romjul:)
  Romjulsklem fra Marianne

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!