11. april 2011

Endelig!

Oi, hvilken måned, hvilken uke, hvilken dag!! Her har det vært veldig hektisk i det siste! Hektisk både på jobb og privat. Det har blitt gjort en hel del i det siste, men derfor har det også blitt liten til til blogging -det har rett og slett ikke vært tid i det hele tatt!
Endelig noen minutter ledig!

På interiørfronten har det ikke skjedd de store forandringer, men noen "småjusteringer" skjer det jo i ny og ned... Forrige uke arvet jeg tre pinnestoler av foreldrene mine. Endelig har jeg pinnestoler! Jeg har ønsket meg pinnestoler en stund, så jeg ble veldig glad da jeg kunne arve disse! Den ene er blå og to er røde, men alle tre er forskjellige. Alle tre skal få seg ny farge om litt. Det skal også trekassene jeg arvet.

Her ser dere en av mine nye stoler

I helgen var jeg på årets første loppemarked, så også herfra kom det hjem noen nye maleprosjekter.. i tillegg til noen ting til lekestua, barnebøker og litt annet småtteri.

Nå har også påsken så vidt begynt å komme i hus.
Jeg er ikke den som pynter mest til påske, men det er greit med litt :)


Den hektiske tiden er ikke over enda, men nå nærmer det seg ferie!
Jeg ser virkelig frem til å ha tid til en skikkelig blogg-runde; jeg har nok gått glipp av mange innlegg hos dere nå, så jeg har en del å ta igjen!
Klem fra
Hedda

5 kommentarer:

 1. Den blåe stolen var knallfine:), likte fargen jeg:).
  Har veldig veldig lyst å reise på bloggtreff:), har satt av dagen så vi får se.
  kjenner noen rundt her i stavanger men vet ikke om noen skal, er litt "Skremmemde" å reise alene, så håper det er noen kjente som skal:).

  Klem

  SvarSlett
 2. Pinnestoler er både fine og kjekke og ha.. Alltid kjekt med en ekstra stol :-))

  Heldige du som arvet de :-)

  Påskeeggene har jeg også.. Likte de såå godt..

  Klem Birte

  SvarSlett
 3. Så flott stol!
  Likte godt fargen, blir spennende å se fargen du velger. :)
  ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 4. Så fantastisk fin den rsmmrn du har laget i innlegget under her var:) stolen var veldig vakker, fint med pinnestoler. Ønsker deg en riktig fin dag. Klem

  SvarSlett
 5. Flotte stoler! Jeg har pinnestoler både her og der, brukes til å legge klær på i soverommet eller på badet eller som nattbord, og så har man jo alltid ekstra stoler hvis man trenger ;-) :-)

  Ja dagene fyker avgårde, og da er det jo naturlig at man nedprioriterer bloggingen ( ihvertfall er det sånn for meg)......men så er det jo ekstra koselig når man endelig får tid til å sett seg ned med dataen :-)
  Som du sier, heldigvis ikke lenge til påskeferien:-)
  Klem fra Rita

  SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!