Å lage Pavlova i porsjons-størrelser er genialt,
så kan du spise en hver dag i mange dager!!
Det finnes alltid en god grunn eller noe å feire..
f.eks. et malingsstrøk, tom vaskekjeller (ha, ha..), full vaskekjeller (her er jeg!), søthunger, gode venner, kjæresten hjemme, fast jobb (!), regnvær..
..og i dag er det pappa vi har feiret;
GRATULERER MED DAGEN!
Oppskrift på Pavlova finner du her,
og for å lage porsjons-kaker lager du flere små bunner i stedet for en stor -og steker litt kortere tid. De ferdige bunnene kan oppbevares i en kakeboks, og pyntes og spises etter behov :)
Enklere og bedre kake finnes vel ikke!?!
-Hedda-
Så lurt med posjonskake ♥
SvarSlettSom du sier, det finnes alltid en grunn for og feire;)) Har aldri spist Pavlova jeg, men det er burde jeg visst, er mange som skryter av denne;))
Ha en fin 1 juni - sommer, jippi ♥
Klem line
Mmmmhhh.. Ser utrolig god ut! Tror jeg på prøve den en dag!!
SvarSlettMmm...elsker pavlova...elsker det! Så nydelig ut!
SvarSlettAAAA genialt;) For den kaken er bare NAM... Men hvor lenge kan bunnen oppbevares da i kakeboks???
SvarSlettMmmm,dette så godt ut:)
SvarSlettKjempelurt med de porsjonene da,så slipper en å spise en heeeel stor kake lissom;)
Ønsker deg en super langhelg!
Klem Caroline
Å den kaken så god ut. Har aldri prøvd å bake en slik, men det ser det ut som jeg burde. Til helga kanskje..
SvarSlett