31. mai 2011

En god grunn

Å lage Pavlova i porsjons-størrelser er genialt,
så kan du spise en hver dag i mange dager!!

 

Det finnes alltid en god grunn eller noe å feire..
f.eks. et malingsstrøk, tom vaskekjeller (ha, ha..), full vaskekjeller (her er jeg!), søthunger, gode venner, kjæresten hjemme, fast jobb (!), regnvær.. 

..og i dag er det pappa vi har feiret;
GRATULERER MED DAGEN!

Oppskrift på Pavlova finner du her,
og for å lage porsjons-kaker lager du flere små bunner i stedet for en stor -og steker litt kortere tid. De ferdige bunnene kan oppbevares i en kakeboks, og pyntes og spises etter behov :)
Enklere og bedre kake finnes vel ikke!?!

-Hedda-




6 kommentarer:

  1. Så lurt med posjonskake ♥
    Som du sier, det finnes alltid en grunn for og feire;)) Har aldri spist Pavlova jeg, men det er burde jeg visst, er mange som skryter av denne;))

    Ha en fin 1 juni - sommer, jippi ♥

    Klem line

    SvarSlett
  2. Mmmmhhh.. Ser utrolig god ut! Tror jeg på prøve den en dag!!

    SvarSlett
  3. Mmm...elsker pavlova...elsker det! Så nydelig ut!

    SvarSlett
  4. AAAA genialt;) For den kaken er bare NAM... Men hvor lenge kan bunnen oppbevares da i kakeboks???

    SvarSlett
  5. Mmmm,dette så godt ut:)
    Kjempelurt med de porsjonene da,så slipper en å spise en heeeel stor kake lissom;)
    Ønsker deg en super langhelg!
    Klem Caroline

    SvarSlett
  6. Å den kaken så god ut. Har aldri prøvd å bake en slik, men det ser det ut som jeg burde. Til helga kanskje..

    SvarSlett

Legg gjerne igjen et spor etter deg. Jeg setter pris på hver eneste lille kommentar!